Programe și strategii

Proiecte

Baza sportivă Odobești – un cadou pentru cele câteva sute de tineri din comună

La Odobești a fost inaugurată, sâmbătă, o bază sportivă modernă, investiție finanțată de Guvernul României, prin O.G.7.
 Câteva sute de persoane, în majoritate tineri, au fost alături de primarul Nicolae Alecu și s-au putut convinge de calitatea execuției: vestiare cu apă caldă, cabine pentru arbitri, tribune, instalație de nocturnă și sistem de irigare. Din dotare nu lipsește o mașină performantă pentru tuns gazonul.
 
„Este o investiție de 7,5 miliarde de lei fără TVA și văzând bucuria tinerilor prezenți, pot să spun că merită toți banii. Decât să piardă vremea prin cârciumi, este mai bine pentru tineri să facă sport și este mai bine și pentru comunitate.”- a spus primarul Nicolae Alecu. Printre invitații săi s-au numărat Ilie Dinu, primarul orașului Titu și un împătimit al fotbalului și colegi din comunele vecine: Marian ȘERBAN (Poiana), Constantin ANGHEL (Corbii Mari), Nicolae TUDORACHE (Brezoaele).
 
După inaugurare, a urmat o partidă de fotbal demonstrativă, între o selecționată locală și echipa orașului Titu. Și încă ceva: primarul Nicolae Alecu a realizat această bază sportivă pe același amplasament în care cu aproape 50 de ani în urmă, tatăl său, primarul Gheorghe Alecu, amenajase primul stadion din Odobești.

Proiecte de investiții

  • Rețea apă curentă și canalizare
  • Stații epurare
  • Modernizare drumuri locale
  • Construire bază sportivă
  • Construire pod sătesc